Wie zijn we?

Ontmoet de holistische therapeuten van  Powerful Backpack

Wij zijn Liesbeth en Carina. 30 jaar geleden leerden we elkaar kennen, wat resulteerde in een hechte vriendschap en krachtige samenwerking. We kennen elkaar door en door en vullen elkaar aan. Daar pluk jij de vruchten van. Je kunt rekenen op liefdevolle, persoonlijke ondersteuning tijdens jouw reis.

Hoe Powerful Backpack ontstaan is

Om bewustwording en heling goed te begeleiden, moet je het eerst zelf doorleefd hebben. Wij weten uit ervaring hoe het leven je kan uitdagen. Kennen de druk van alle ballen hoog willen houden - als collega, zus, kind, moeder en geliefde. En de uiteindelijke harde confrontatie met je patronen en overtuigingen, omdat je jezelf uit het oog verloren bent.

In de spiegels die het leven ons voorhield vonden we onze essentie. En de kracht om te omarmen: het complete plaatje, alles wat mooi en minder mooi is. Want het mag er zijn. Zo ontstond Powerful Backpack: holistische begeleiding om jouw unieke rugzak vol kennis, ervaring, kwaliteiten en uitdagingen om te toveren van ballast tot kracht. Dat is wat we jou bieden vanuit echte verbinding. Je bent niet alleen op jouw pad!

Plan een gratis  adviesgesprek met Liesbeth

06 - 53 89 52 39
liesbeth@powerfulbackpack.nl
Liesbeth

“Samen zorgen we ervoor dat die rugzak lichter wordt, zodat je vrij kunt bewegen en groeien."

Naast holistisch therapeut ben ik praktijkondersteuner ggz. Ik word er blij van jou in je kracht te zetten, je te helpen het vertrouwen te vinden dat jouw verhaal er mag zijn! In een veilige omgeving ga ik met jou de verbinding aan. Bied ik je inzichten en handvatten vanuit mijn helder weten, helder voelen, en vanuit mijn anders-dan-anders kijk op de zaken. Zodat ook jij mag ervaren dat je in het centrum van de wervelwind mag gaan zitten, de omstandigheden van je leven kunt omarmen. En je ware ik ontdekt: een mooi mens, heel en compleet.

Carina

"Jouw innerlijke kompas is de gids die je leidt naar bewustwording en heling.”

Dankzij al mijn uitdagingen heb ik zicht verworven op wat ik als mens heb bij te dragen in dit leven: een dosis liefde en wijsheid voor alle mensen om mij heen. Privé, als bedrijfsmaatschappelijk werker en als holistisch therapeut. Vanuit verbinding stel ik jou de juiste vragen, zodat je kunt ontdekken wie jij in jouw ware essentie bent. Door mijn eigenwijsheid, humor, helder weten, en anders denken bied ik jou nieuwe inzichten. Of je nou thuis in een moeilijke situatie zit of vastloopt in je werk: het gaat nu om JOU.

Sta jij open voor persoonlijke groei? Ben je op zoek naar doorbraken, nieuwe inzichten of ondersteuning om je mooiste leven te creëren? Wij helpen je. Hier ontdek je meer over ons aanbod.

Plan een gratis   adviesgesprek met Carina

06 – 11 74 05 12
carina@powerfulbackpack.nl

Onze 5 pijlers om hetcompleet te maken

Onze tools tijdens jouw begeleiding

Ontdek jouw plek in de sociale systemen waar je deel van uitmaakt. Zo krijg je inzicht in relationele patronen en vraagstukken waar je blokkades door ervaart.

Met meditatie en visualisatie leg je een zachte focus op dat wat voor je ligt. Leer aanwezig te blijven in het moment vanuit liefde en acceptatie voor jezelf.

Ieder mens en iedere klacht kent een edelsteen die ondersteuning biedt. De energetische kracht en trilling van edelstenen bevorderen het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Rauwe emoties worden zachter door handmatige stimulatie van acupunctuurpunten. Ervaar de uitwerking van deze techniek uit de energetische psychologie.

Je chakra's worden gereinigd en opnieuw uitgebalanceerd. Verstoorde energie en blokkades spoelen weg, en maken plaats voor meer vitaliteit.

Inzichten en inspiratie voor jouw pad naar meer groei en bewustwording. Trek een inzichtkaart, en ontdek wat jouw onderbewuste je wil vertellen.

Jij bent uniek. Daarom baseren wij onze huisgemaakte tincturen, essenties met een positieve intentie voor jouw hulpvraag, op jouw unieke behoeften. Om in te nemen of te smeren.

Zet een stap dichter bij jouw gewenste situatie. Van denken naar voelen. Zo werk je bewust en op een positieve manier aan dat wat je graag wilt voor jezelf.

Selecteer een van de tools

Ontdek jouw plek in de sociale systemen waar je deel van uitmaakt. Zo krijg je inzicht in relationele patronen en vraagstukken waar je blokkades door ervaart.

Wij zijn jouw gids op het padnaar bewustwording en heling

Investeer nu in jezelf

Ontdek welke methode het beste bij jou past

Ieder mens, iedere uitdaging vraagt om een andere aanpak. We gebruiken binnen onze praktijk meerdere methodes. Welke methode bij jouw past, stemmen we af tijdens het eerste gesprek. Wil je weten wat we doen? Plan het gratis kennismakingsgesprek of open de tegels en laat je inspireren!

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Lees de ervaringen van andere mensen

Laad meer reviews