Kom terug bij jezelfMet Reiki

Soms gebeurt er veel in je leven en zoek je tijdelijk ondersteuning om hier mee om te gaan. Voel je je lusteloos, angstig of onzeker? Blijft je hoofd maar malen met negatieve gedachten? Met een Reikibehandeling krijgt jouw zelfhelend vermogen een boost. We nodigen je uit om weer terug te komen bij jezelf en jouw kracht in onze praktijkruimte.

Jouw holistischebehandeling in 4 stappen

Neem contact met ons op via het formulier op deze site of telefoon.
Maak een afspraak voor een intake bij ons in de praktijk. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en staat jouw hulpvraag centraal.
Daarna kun je lekker gaan liggen op de comfortabele behandeltafel (of zitten op een stoel) met je kleding aan.
In een sessie van 1 uur gaan we met handopleggingen over je energiebanen en chakra’s. We zullen zo min mogelijk praten tijdens de behandeling, zodat je echt tot rust kunt komen.

Reikiop afstand

De universele levensenergie kent geen grenzen. Wil je graag meer ontspanning en energie, maar heb je niet de mogelijkheid om naar onze praktijkruimte te komen? Kies dan voor Reiki op afstand. Jij komt weer terug bij jouw essentie en innerlijke energie, in het comfort van je eigen thuis. Door ons volledig af te stemmen op jou, voelen wij precies waar wij jou ondersteuning mogen geven.
Vanuit onze verbinding met het universum en jou krijgen we tekens, beelden of woorden door die jou helpen je levensgeluk te versterken. Nieuwsgierig naar Reiki op afstand? Dan kun je een enkele sessie boeken. Wil je meer diepgang en langer verlichting van je klachten ervaren? Dan raden we aan om jezelf minstens drie opeenvolgende Reiki op afstand-sessies te gunnen.

Jouw Reiki opafstand in 5 stappen

Neem contact met ons op via het formulier op deze site of telefoon.
Maak een afspraak voor een intake bij ons in de praktijk. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en staat jouw hulpvraag centraal.
Trek kleding aan die lekker zit, en zoek een plekje op waar jij ontspannen en ongestoord kan zitten. Op het afgesproken moment beginnen wij onze behandeling.
Op afstand gebruiken we symbolen en positieve affirmaties om met jou te verbinden en te werken aan wat jij nodig hebt. Drink daarna voldoende water, omdat de behandeling ontgiftend werkt.
Naderhand delen we telefonisch met jou wat wij hebben ervaren en doorgekregen tijdens de sessie. Je mag nu ook al je vragen stellen en ervaringen met ons delen voor meer inzichten.

Wat leveren de Reikibehandelingen Reiki op afstand jou op?

Meer energie, minder blokkades
Een diepe ontspanning die dagen doorwerkt
Onrustige gevoelens verzachten
Je ervaart meer kwaliteit van leven
Een hoger gevoel van welzijn
Je voelt je krachtiger
Nieuwe inzichten in jezelf
Je ervaart meer balans

Lees de ervaringen van andere mensen

Laad meer reviews