Kom terug inverbinding en je flow

Wanneer je je goed voelt en in balans bent, dan klopt alles. Net als water moet jouw energie stromen. Stilstaande energie vormt op den duur blokkades in je lijf, je geest en je emoties. Dit kun je herkennen aan patronen die steeds weer terug lijken te keren in je leven.

Als jij langdurige of terugkerende problemen in je leven ervaart, mogen die op een dieper niveau opgelost worden. Ontdek tijdens een holistische sessie hoe jij jouw rugzak kunt vullen met kracht, veerkracht en zelfvertrouwen voor een betekenisvol bestaan.

Door samen met ons deze innerlijke reis te maken, krijg je (weer) toegang tot diepere wijsheid en eigen oplossingsvermogen. Je leert steeds meer te zijn wie je in essentie bent. Jij staat weer in verbinding met je diepste zelf en bent compleet.

Blokkades zorgen voor disbalans en kunnen leiden tot:

Chronische lichamelijke klachten. Hierbij kun je denken aan hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, en vermoeidheid.

Emotionele klachten. Hierbij kun je denken aan angsten, lusteloosheid, huilbuien en een kort lontje.

Mentale klachten. Hierbij kun je denken aan stress, piekeren, onzekerheid, lager zelfvertrouwen en belemmerende overtuigingen.

Spirituele vraagstukken. Hierbij kun je denken aan het ervaren van doelloosheid, snel overvraagd voelen, terugkerende patronen en gedragingen.

Energetische klachten. Hierbij kun je denken aan weinig energie, vage lichamelijke klachten, onrust in je lichaam en in je hoofd.

Jouw holistischebehandeling in 4 stappen

Neem contact met ons op via het formulier op deze site of telefoon.
Maak een afspraak voor een intake bij ons in de praktijk. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en staat jouw hulpvraag centraal.
Als jij voelt dat je met ons aan de slag wilt én wij het gevoel hebben dat wij je kunnen ondersteunen, beginnen we jouw holistische behandeling. Je ontvangt een voorstel over het aantal gesprekken die nodig zijn om te werken aan je hulpvraag.
De sessies duren 1 tot 1,5 uur. Hierin komen we tot de kern van jouw problemen en reiken we inzichten aan om die op te lossen.

Meestgestelde vragen

Wordt deze holistische therapie vergoed door mijn zorgverzekering?
Nee, de gesprekken tijdens onze holistische sessies worden niet vergoed door zorgverzekeringen.
Wat is holistische therapie?
In holistische therapie gaan we ervan uit dat de mens een compleet geheel is. Ook de maatschappij is een compleet geheel, waar ieder mens onderdeel van is. Alles is dus verbonden: de systemen waarin jij je beweegt en jijzelf. Je lichaam, geest, emoties, energie en ziel zijn ook verbonden met elkaar. Daarom kijken wij als holistisch therapeut bij een probleem niet alleen naar de symptomen, maar naar jou als geheel.
Welke technieken worden er in holistische therapie gebruikt?
Wij baseren de holistische sessie op de 5 holistische pijlers: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel. Daaruit komt een unieke hulpvraag. Technieken die wij kunnen gebruiken zijn onder andere systemische (familie)opstellingen, intuïtieve gesprekken, klankschalen, edelstenen, meditatie en inzichtkaarten. Ieder mens is anders, en daarom is iedere holistische behandeling anders.
Voor welke hulpvraag is holistische therapie geschikt?
Holistische therapie is toepasbaar bij diverse soorten hulpvragen en vraagstukken, die allemaal te herleiden zijn naar de 5 pijlers van holisme en voorkomen in iedere levensfase. Een holistische behandeling kan op zichzelf staan of complementair zijn op reguliere zorg. Neem contact met ons op om samen te bekijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.
Wat zijn de voordelen van holistische therapie?
Omdat we uitgaan van jou als compleet mens tijdens onze holistische sessie, krijg jij een behandeling die volledig op jou afgestemd is. Op alle aspecten en niveaus van jouw zijn. Zo kunnen we dieper gaan en problemen vanuit de kern aanpakken. Omdat je bewustzijn, veerkracht en inzichten vergroten, wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. Hier heb je de rest van je leven profijt van.
Is holistische therapie wetenschappelijk onderbouwd?
Holistische therapie valt onder de natuurgeneeskunde of alternatieve zorg. Omdat het een integrale aanpak heeft, kunnen er verschillende technieken toegepast worden die hun basis vinden in de bewezen psychologie. Hiervoor hebben wij niet alleen de opleiding tot holistisch therapeut gevolgd, maar hebben we ook een achtergrond in Bedrijfsmaatschappelijk werk (Carina) en GGZ-zorg (Liesbeth).

Lees de ervaringen van andere mensen

Laad meer reviews