Harmonie inlichaam, geest en ziel

De trillingen van een klankschaal hebben een krachtige uitwerking. Iedere cel van ons lichaam is onderhevig aan klankaanraking. Want aangezien ons lichaam voor zo’n 75% uit water bestaat, bewegen de zuivere klanken zich soepel door cel- en weefselstructuren. Zo zorgen de trillingspatronen van klankschalen ervoor dat je als een muziekinstrument opnieuw wordt afgestemd.

Klankschalen helpen jou om in balans te komen. Waardoor je meer in verbinding komt met jezelf, en voelt dat jouw omstandigheden niets zeggen over wie jij bent en hoe je moet leven. De trillingen van de klankschalen resoneren met je lichaam, geest en ziel. Laat de betoverende klanken je meenemen op een reis naar diepe ontspanning, harmonie en heling.

Individuele sessie klankschalen

Na een korte intake mag je op de comfortabele behandeltafel gaan liggen. Jouw individuele sessie verloopt als volgt:

  1. We beginnen door de klankschaal haar werk te laten doen op je aura en chakra`s.
  2. Dan volgt een klankschaalmassage waarbij we met de schaal over jouw lichaam bewegen, zodat de trillingen je diepere lagen raken en opschonen.
  3. Daarna ontvang je een klankschalenconcert, waarbij we meerdere schalen om de beurt aanslaan om op verschillende frequenties de stroming van je energie te bevorderen.
  4. Het concert eindigt met de koshi chimes, om de kanalen die zijn opengezet mooi af te sluiten en bescherming te geven tegen invloeden van buitenaf.
Sessie duur: 1 uur
€ 65,00
Dit wil ik!

Groepssessie klankschalen

De groepssessie start met een meditatie om in te checken in het hier en nu en bij jezelf. Vervolgens verloopt de sessie als volgt:

  1. We beginnen door de klankschaal haar werk te laten doen op je aura en chakra`s.
  2. Dan ontvang je een klankschalenconcert, waarbij we meerdere schalen om de beurt aanslaan om op verschillende frequenties de stroming van je energie te bevorderen.
  3. Het concert eindigt met de koshi chimes, om de kanalen die zijn opengezet mooi af te sluiten en bescherming te geven tegen invloeden van buitenaf.
  4. Als extra aanvulling ontvang je daar waar nodig is een reikibehandeling.
Sessie duur: 1 uur
€ 20,00 p.p.
Dit wil ik!

Belangrijk voordat je boekt:Heb je last van diepliggende angsten? Laat het ons even weten, dan kunnen we samen bepalen of de klankschalensessie wel geschikt is voor jou. Het is namelijk mogelijk dat de trillingen angsten (tijdelijk) laat toenemen. Heb je een psychose of deze gehad in het verleden? Heb je epilepsie, trombose, een pacemaker of ben je op dit moment zwanger? Dan is een klankschalensessie helaas niet mogelijk. We ondersteunen je natuurlijk met liefde met een van onze andere methodes.

Wat levert de ACTTraining jou op?

Je ervaart een diepe ontspanning
Blokkades in je chakra’s worden opgeheven
Je voelt je krachtiger
Je durft jouw uitdagingen weer aan te kijken
Stressgevoelens verminderen
Je ervaart rust, zelfliefde en zelfheling
Je innerlijke bewustzijn ontwaakt
Meer harmonie en balans

Lees de ervaringen van andere mensen

Laad meer reviews