Alles mogendenken en voelen

Pijnlijke ervaringen, gedachten en gevoelens horen bij het leven. ACT stelt dat je ze niet weg hoeft te stoppen of te bagatelliseren, maar ze mag omarmen. Want als je alles mag denken en voelen, hoe kan het je dan nog belemmeren?

Tijdens ACT Coaching leer je jouw negatieve emoties en gedachten te accepteren, waardoor ze een minder prominente rol krijgen. Zo ga je liefdevoller naar jezelf en jouw omstandigheden kijken. Samen onderzoeken we hoe jij je leven vorm kan geven. En hoe je je verbindt aan de keuzes die passen bij jou en je waarden.

Jouw ACT Coaching-trajectin 5 stappen

Neem contact met ons op via het formulier op deze site of telefoon.
Maak een afspraak voor een intake bij ons in de praktijk. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en staat jouw hulpvraag centraal.
Als jij voelt dat je met ons aan de slag wilt én wij het gevoel hebben dat wij je kunnen ondersteunen, beginnen we jouw coachingstraject. Je ontvangt een voorstel over het aantal gesprekken die nodig zijn om te werken aan je hulpvraag.
De sessies duren 1 uur. Hierin komen we tot de kern van jouw problemen en reiken we inzichten aan om te werken aan verandering. Ook krijg je oefeningen mee om thuis verdieping te vinden.
Er zijn gemiddeld 3 tot 6 gesprekken nodig voordat de meeste hulpvragen (sterk) verminderd of verdwenen zijn.

Wat levert ACTCoaching jou op?

Je voelt waar je controle kunt pakken en waar je los mag laten
Je gaat effectiever om met negatieve gevoelens en uitdagingen
Je bent meer aanwezig in het hier en nu
Je ontdekt wat je écht belangrijk vindt
Je treedt liefdevoller naar jezelf toe
Je persoonlijke veerkracht wordt vergroot
Je durft ongemak er te laten zijn
Je gaat voelen welke actie bij jouw behoefte past

Lees de ervaringen van andere mensen

Laad meer reviews